Oprema za maloprodaje

 

ONLINE i/ili OFFLINE kupovina

Televes je najveci evropski proizvodjac opreme za RTV i KDS instalacije sa preko 50 godina tradicije. Televes TV i FM antene, satelitske antene, antenski pojacavaci, KDS pojacavaci, KDS razdelnici/spliteri za kablovsku, koaksijalni kablovi, TV IEC konektori, HDMI kabl, SCART kabl, Televes modulator za video nadzor, antenske uticnice, Televes multisvicevi, LNB .. Svi proizvodi Televes su vrhunskog kvaliteta, pouzdani i sjajno dizajnirani.

ICP NIS je oficijelni partner, ekskluzivni distributer i servis firme Televes. Posle decenija perfektne kooperacije Televes i ICP su postali sinonim na nasem trzistu. Hiljade stambenih i poslovnih objekata na našem tržistu su potpuno ili delimično bazirani na Televes-ICP tehničkim rešenjima za TV prijem i distribuciju.Preko milion metara koaksijalnih kablova i stotine hiljada uticnica i konektora Televes. Naša prednost je kvalitet koji dobija na znacaju sa protokom vremena. Sistemi i uredjaji Televes-ICP godinama funkcionisu besprekorno bez ikakve intervencije i kvarova.

Online trgovina je donela novu dinamiku na trzistu i mnoge proizvode Televes je moguce poruciti preko web shop-a.

Medjutim, i dalje najveći broj ljudi koji kupuju tehničke proizvode preferira Offline kupovinu. Direktna Offline kupovina ima svoju nezamenljivu vaznost i ulogu u poslovanju, jer se proizvod moze fizički videti pre kupovine a kod poznatog prodavca se na licu mesta moze dobiti tehnicka podrska.Takodje, mnogi on line kupci su imali vrlo negativna iskustva sa pouzdanoscu i garancijom na uredjaje sumnjivog kvaliteta kupljenih preko interneta.

Televes - ICP nudi posebno pakovane (blister) proizvode - dizajnirane za prodavnice elektroinstalacija, tehničkih uređaja i opreme.

Povremeno, na sajtu publikujemo adrese poznatih firmi koje se godinama bave profesionalnom prodajom opreme i instalacijama. Za kupce koji biraju vrhunske evropske Televes proizvode.Neka od mesta gde mozete videti, kupiti ili poručiti deo od ogromnog asortimana opreme iz Televes-ICP ponude

------------------------------ 

PODGORICA             © Firma: DEJNIK, Radoja Dakića br. 20 (preko puta Delte)

BEOGRAD. ZEMUN    © Firma: JOVAN TRADE, Ugrinovačka 122a

NOVI SAD                 © Firma: JOHANN, Alekse Šantića 52

NIŠ                           © Firma: SPARK, Knjaževačka 39

 


Ovde su izdvojeni neki Televes proizvodi koji se najviše traže u maloprodajama, ali i koje često koriste instalateri i KDS operateri kod krajnjih korisnika koji zahtevaju odličan kvalitet opreme (individualni objekti, stambene zgrade, poslovni objekti itd.)

››››


TELEVIZIJA BEZ PRETPLATE

80% gradjana prati maksimalno 5-8 TV programa

75% gradjana prati isključivo programe na maternjem jeziku 

65% gradjana prati isključivo domaće zemaljske TV programe

Digitalizacija Srbija, zemaljska digitalna televizija, digitalna kablovska televizija, set top box DVB T2 HDTV prijem

Promotivna prodaja i popusti tokom celog postupka digitalizacije u Srbiji...

››››


Televes UHF (21-58.59.60) LTE antena sa velikim dobitkom, optimizovana za prijem digitalnih TV kanala (DVB T, DVB T2)...

››››ИЗ ПРАКСЕ ЗА ПРАКСУ | ICP Niš